Het vrolijke penseeltje

Make-up

Make up, een feestje voor bijna elke liefhebber van make-up.

Zowel casual, bruids, klassiek als extravagant, niks is te gek. Festival glitter of Halloween, ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Ik werk o.a met Mehron, Make-up Studio en Oriflame. Allen zijn huidvriendelijk en dierproefvrij.


Ik kom op locatie met mijn handige make-up koffer. En zorg ervoor dat je tevreden naar je afspraak kan gaan. Leuk ook om eens een foto-shoot te doen. 

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk tip top uit zien, maar ook gewoon jezelf zijn. Ik zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt. Dit gaan we doen door eerst een proefsessie bij mij thuis of op locatie make-up uit te proberen. Desgewenst leer ik je hoe je van een dag make-up naar een avond make-up gaat. Dit doen we ongeveer 3 weken van te voren. Ongeveer 3-5 dagen van te voren wordt je bij mij of bij jou geëpileerd en krijg je een kleine gezichts behandeling.

Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar je toe en krijg je een mooie make-up wat is afgestemd op jouw wensen.


Desgewenst kun je je gebruik maken van onderstaande diensten

-manicure incl. lak € 45,- ( op de dag zelf)

-wimperextensions € 80,- ( 2 dagen van te voren)

-pedicure incl. lak € 50,- ( 2 dagen van te voren) 

Ook voor advies kan ik veel voor je betekenen. Welke producten zijn er zoal, waar voor gebruik je het. Hoe kun je het het beste aan brengen, maar ook hoe je het er weer af kunt halen, en wat voor huidtype heb je eigenlijk?


Zowel voor een groepje mensen, als individueel ben ik in te zetten. Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.